Bob Zidel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1995 Karl Zeidler (gościnnie)
7.6
To jest moje życie
This Is My Life
1992 Pan Kaminski
8.7 1990 Ellis (gościnnie)
8.0 1990 Warren Fairchild (gościnnie)
5.5 1987 (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bob Zidel filmy Bob Zidel najlepsze filmy Bob Zidel zdjęcia Bob Zidel galeria Bob Zidel biografia Bob Zidel nominacje Bob Zidel nagrody i wyróżnienia Bob Zidel filmografia Bob Zidel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.