Bob Monkhouse
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1993 Giles Lederman
5.0 1990 Ray (gościnnie)
7.0 1968 Dr Taylor
0.0 1967 Q.P.Jakes
0.0 1966 Baretta(gościnnie)
0.0 1965 (gościnnie)
7.8
Tajemniczy ludzie
Secret People, The
1952 Fryzjer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bob Monkhouse filmy Bob Monkhouse najlepsze filmy Bob Monkhouse zdjęcia Bob Monkhouse galeria Bob Monkhouse biografia Bob Monkhouse nominacje Bob Monkhouse nagrody i wyróżnienia Bob Monkhouse filmografia Bob Monkhouse aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.