Bob Duggan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1979 Klient (gościnnie)
7.4 1975 Policjant (gościnnie)
6.3 1970 Mierzący czas (gościnnie)
8.4 1965 Radiowiec (gościnnie)
7.9 1963 Kierowca (gościnnie)
7.8 1959 (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Fotograf (gościnnie)
7.4 1955 Mężczyzna (gościnnie)
7.7 1951 Regularny wykonawca (1970-1971)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bob Duggan filmy Bob Duggan najlepsze filmy Bob Duggan zdjęcia Bob Duggan galeria Bob Duggan biografia Bob Duggan nominacje Bob Duggan nagrody i wyróżnienia Bob Duggan filmografia Bob Duggan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.