Bob Dishy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2005 Sol (gościnnie)
5.9 2000 Mendel (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Rabin Iscowitz (gościnnie)
7.7 1994 Dr Paul Showalter
6.8 1993 Dr Schenkman (1998) (gościnnie)
10.0 1992 Dr Solomon (gościnnie)
7.0
Stan krytyczny
Critical Condition
1987 Dr Foster
7.8
Biografie
Biography
1987 (gościnnie) (on sam)
6.3 1986 Oscar Tredwell (1994) (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Pan Wspaniały (1988) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Harry / Shakespeare (1985) (gościnnie)
5.7 1979 Sierżant Norris (gościnnie)
0.0 1977 Doktor Friedman
7.8 1976 Farmaceuta (gościnnie)
7.0 1975 John Milford / Shine (gościnnie)
0.0 1971
6.3 1970 Oficer Larry Tully (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
7.7 1968 Sierżant Frederic Wilson
7.5 1967 Jerry

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bob Dishy filmy Bob Dishy najlepsze filmy Bob Dishy zdjęcia Bob Dishy galeria Bob Dishy biografia Bob Dishy nominacje Bob Dishy nagrody i wyróżnienia Bob Dishy filmografia Bob Dishy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.