Bob Clendenin
Data urodzenia: 1964-04-14
Miejsce urodzenia: Newark, Ohio, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Greer Shephard (03.06.1995 - 01.12.1998, rozwód); 2. Erin Fiedler (od 27.05.2001), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 Louis (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Louis (gościnnie)
6.2 2006 Louis (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Louis (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Louis (gościnnie)
7.0 2004 Louis (gościnnie)
7.0 2004 Louis (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Louis (gościnnie)
7.5 2002 Gerald Vengal (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Louis (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Louis (gościnnie)
5.2 2002 Louis (gościnnie)
8.0 2001 Louis (gościnnie)
7.6 2001 Dr Zeltzer (gościnnie)
7.6 2001 Louis (gościnnie)
6.8 2000 Louis (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Louis (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Louis (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kierownik restauracji drive-in (gościnnie)
7.4
Trzynaste piętro
Thirteenth Floor, The
1999 Louis (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Louis (gościnnie)
8.4 1998 Louis (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Louis (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Earl (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Louis (gościnnie)
7.7 1998 Louis (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Louis (gościnnie)
7.5 1997 Louis (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Louis (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Louis (gościnnie)
7.6 1995 Louis (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Louis (gościnnie)
6.7 1993 Louis (gościnnie)
7.6 1993 Louis (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Louis (gościnnie)
6.1 1992 Louis (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Louis (gościnnie)
7.2 1988 Louis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bob Clendenin filmy Bob Clendenin najlepsze filmy Bob Clendenin zdjęcia Bob Clendenin galeria Bob Clendenin biografia Bob Clendenin nominacje Bob Clendenin nagrody i wyróżnienia Bob Clendenin filmografia Bob Clendenin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.