Bob Baines
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ojciec Andrew
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Phil Harper (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Max May (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Hugh Costello (gościnnie)
7.4
Tacy jak my
Sum of Us, The
1994 ojciec Grega
3.6 1994 Ian Hammond / Sierżant Burton (gościnnie)
5.5 1991 Frank Williams (gościnnie)
10.0 1989 Ojciec Johnson (gościnnie)
6.2
Wieczór trzech króli
Twelfth Night
1987 Ksiądz
8.0 1982 Don Morton
8.0 1981 John Small (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bob Baines filmy Bob Baines najlepsze filmy Bob Baines zdjęcia Bob Baines galeria Bob Baines biografia Bob Baines nominacje Bob Baines nagrody i wyróżnienia Bob Baines filmografia Bob Baines aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.