Blake Soper
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.1 1999 Blake (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Scotty (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Michael Czajak (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Elman (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Joey (1994-1998)
6.7 1992 Jared (gościnnie)
0.0 1991 Ronnie Pinsky(gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Dzieciak na zakupach (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Stevie Markham (gościnnie)
8.2 1982 Jonathan Keaton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Blake Soper filmy Blake Soper najlepsze filmy Blake Soper zdjęcia Blake Soper galeria Blake Soper biografia Blake Soper nominacje Blake Soper nagrody i wyróżnienia Blake Soper filmografia Blake Soper aktor Blake Soper reżyser Blake Soper scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.