Blake Lively
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Serena van der Woodsen
6.5 2012 O
6.5 2012 O
6.0 2011 Serena van der Woodsen
0.0 2011 Serena van der Woodsen
7.4
Miasto złodziei
Town, The
2010 Serena van der Woodsen
6.6
Zakochany Nowy Jork
New York, I Love You
2009 Serena van der Woodsen
6.6
Prywatne życie Pippy Lee
Private Lives of Pippa Lee, The
2009 Serena van der Woodsen
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Serena van der Woodsen

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Blake Lively filmy Blake Lively najlepsze filmy Blake Lively zdjęcia Blake Lively galeria Blake Lively biografia Blake Lively nominacje Blake Lively nagrody i wyróżnienia Blake Lively filmografia Blake Lively aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.