Blake Butler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1979 ARP Man (gościnnie)
3.6 1976 Pan Higson (gościnnie)
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Kierowca furgonetki (gościnnie)
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Pan Wainwright (1973, 1976)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Parry
0.0 1971 Pan Shearman (gościnnie)
8.0 1969 Pan Day (gościnnie)
0.0 1969 Eric (1969-1970)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Pan West (gościnnie)
0.0 1965 Pan Wild
0.0 1965 Rawlings
8.8 1964 Morris Raine
0.0 1962 Pan Kipling
8.6 1962 Pithey (1968) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Bainter (gościnnie)
0.0 1961 Owen
4.7 1955 Gerald Flood (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Blake Butler filmy Blake Butler najlepsze filmy Blake Butler zdjęcia Blake Butler galeria Blake Butler biografia Blake Butler nominacje Blake Butler nagrody i wyróżnienia Blake Butler filmografia Blake Butler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.