Bjorn Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Prowadzący w grupie AA (gościnnie)
10.0 2009 Prowadzący w grupie AA (gościnnie)
0.0 2009 Prowadzący w grupie AA (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Doktor (gościnnie)
7.8 2007 Matr Zorn (gościnnie)
8.3 2006 Prowadzący w grupie AA (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Prowadzący w grupie AA (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Prowadzący w grupie AA (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Fotograf (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Prowadzący w grupie AA (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bjorn Johnson filmy Bjorn Johnson najlepsze filmy Bjorn Johnson zdjęcia Bjorn Johnson galeria Bjorn Johnson biografia Bjorn Johnson nominacje Bjorn Johnson nagrody i wyróżnienia Bjorn Johnson filmografia Bjorn Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.