Billy Zane
Data urodzenia: 1966-02-24
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Lisa Collins (1988 - 1995, rozwód)

Biografia:
Najbardziej znany Fantom. Zagrał w wielu filmach, m.in. Zoolander, sławna rola w Titanicu, gdzie grał narzeczonego Kate Winslet. Zagrał takze w "Miasteczku Twin Peaks", filmie video o Pocahontas.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2012 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2012 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2012 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
5.9
Współlokatorka
Roommate, The
2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2011 John Justice Wheeler (gościnnie)
6.0 2010 John Justice Wheeler (gościnnie)
5.6 2010 John Justice Wheeler (gościnnie)
0.0 2010 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.1 2010 John Justice Wheeler (gościnnie)
6.0
Miłość i taniec
Love N' Dancing
2009 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.6 2000 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.4
Kleopatra
Cleopatra
1999 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.5 1997 John Justice Wheeler (gościnnie)
5.9
Niebezpieczna strefa
Danger Zone
1997 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.9 1997 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.0
Urwanie głowy
Head Above Water
1996 John Justice Wheeler (gościnnie)
6.8
Ekspert
Set Up, The
1995 John Justice Wheeler (gościnnie)
6.8
Ekspert
Set Up, The
1995 John Justice Wheeler (gościnnie)
5.9
Milczenie baranów
Silenzio dei prosciutti, Il
1994 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.6 1993 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.2
Snajper
Sniper
1993 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.8 1993 John Justice Wheeler (gościnnie)
8.4 1990 John Justice Wheeler (gościnnie)
8.4 1990 John Justice Wheeler (gościnnie)
6.9
Martwa cisza
Dead Calm
1989 John Justice Wheeler (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 John Justice Wheeler (gościnnie)
6.3 1986 John Justice Wheeler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Billy Zane filmy Billy Zane najlepsze filmy Billy Zane zdjęcia Billy Zane galeria Billy Zane biografia Billy Zane nominacje Billy Zane nagrody i wyróżnienia Billy Zane filmografia Billy Zane aktor Billy Zane reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.