Billy Beck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Strażnik (gościnnie)
8.1 2003 Asa (gościnnie)
5.1
Super-bohaterowie
Mystery Men
1999 Strażnik (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Strażnik (gościnnie)
7.5
Czacha dymi
Brain Donors
1992 Strażnik (gościnnie)
5.5 1989 Strażnik (gościnnie)
5.7 1989 Strażnik (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Strażnik (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Strażnik (gościnnie)
6.6
Blisko ciemności
Near Dark
1987 Strażnik (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Strażnik (gościnnie)
7.5 1985 Strażnik (gościnnie)
9.0 1984 Strażnik (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Strażnik (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Strażnik (gościnnie)
8.0 1979 Strażnik (gościnnie)
10.0 1979 Strażnik (gościnnie)
8.5 1979 Strażnik (gościnnie)
7.0 1978 Strażnik (gościnnie)
7.4 1975 Strażnik (gościnnie)
6.0 1968 Strażnik (gościnnie)
10.0 1965 Strażnik (gościnnie)
8.5 1962 Strażnik (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Strażnik (gościnnie)
7.4 1955 Strażnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Billy Beck filmy Billy Beck najlepsze filmy Billy Beck zdjęcia Billy Beck galeria Billy Beck biografia Billy Beck nominacje Billy Beck nagrody i wyróżnienia Billy Beck filmografia Billy Beck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.