Bille Brown
Data urodzenia: 1952-01-16
Miejsce urodzenia: Biloela, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.3 2011
0.0
Elita zabójców
Killer Elite
2011 Pułkownik Fitz
7.0 2009 James Hall
0.0 2001 Pastor Hoffman
6.7
Świat na talerzu
Dish, The
2000 Minister
10.0 2000 Hector Abbott (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Steve Coulter / Bill Lewis (gościnnie)
6.8
Lemur zwany Rollo
Fierce Creatures
1997 Neville

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bille Brown filmy Bille Brown najlepsze filmy Bille Brown zdjęcia Bille Brown galeria Bille Brown biografia Bille Brown nominacje Bille Brown nagrody i wyróżnienia Bille Brown filmografia Bille Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.