Bill Winkler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2009 Sędzia futbolowy (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Sędzia futbolowy (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Sędzia futbolowy (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Sędzia futbolowy (gościnnie)
7.4
Uznany za niewinnego
Presumed Innocent
1990 Sędzia futbolowy (gościnnie)
6.3 1986 Sędzia futbolowy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Winkler filmy Bill Winkler najlepsze filmy Bill Winkler zdjęcia Bill Winkler galeria Bill Winkler biografia Bill Winkler nominacje Bill Winkler nagrody i wyróżnienia Bill Winkler filmografia Bill Winkler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.