Bill Ward
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Frank
8.4 2008 Delegat z Georgii
7.6 2006 Rufus (gościnnie)
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Policjant (gościnnie)
8.6 2000 (on sam)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Patrick Sanders (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sam Nelms (gościnnie)
7.6 1984 Charlie Phillips (gościnnie)
10.0 1965 (gościnnie)
7.0 1956 (gościnnie)
4.7 1955 Kioskarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Ward filmy Bill Ward najlepsze filmy Bill Ward zdjęcia Bill Ward galeria Bill Ward biografia Bill Ward nominacje Bill Ward nagrody i wyróżnienia Bill Ward filmografia Bill Ward aktor Bill Ward reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.