Bill Thomas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2008 Cylferth (gościnnie)
8.3
Mesjasz: W otchłani
Messiah: The Harrowing
2005 Cylferth (gościnnie)
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 Cylferth (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Cylferth (gościnnie)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Cylferth (gościnnie)
6.7
Afera naszyjnikowa
Affair of the Necklace, The
2001 Cylferth (gościnnie)
7.0 2001 Cylferth (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Cylferth (gościnnie)
8.3 1998 Cylferth (gościnnie)
9.1 1997 Cylferth (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Cylferth (gościnnie)
7.2
Cienka Niebieska Linia
Thin Blue Line, The
1995 Cylferth (gościnnie)
1.0 1993 Cylferth (gościnnie)
6.8 1992 Cylferth (gościnnie)
7.8 1991 Cylferth (gościnnie)
8.2
Portret pewnego małżeństwa
Portrait of a Marriage
1990 Cylferth (gościnnie)
7.9 1986 Cylferth (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Cylferth (gościnnie)
0.0 1985 Cylferth (gościnnie)
7.6 1984 Cylferth (gościnnie)
8.7 1954 Cylferth (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Thomas filmy Bill Thomas najlepsze filmy Bill Thomas zdjęcia Bill Thomas galeria Bill Thomas biografia Bill Thomas nominacje Bill Thomas nagrody i wyróżnienia Bill Thomas filmografia Bill Thomas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.