Bill Tangradi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
0.0
Saga "Zmierzch": Przed Świtem - Część 2
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, The
2012 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
7.3 2012 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
6.2
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012 Randall
7.4 2012 Al Golacinski
6.4
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, The
2011 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
3.0 2010 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
7.7 2009 Hank (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Cole (gościnnie)
7.5 2007 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
7.5 2005 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Kapitan Gerald Gauthier (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Tangradi filmy Bill Tangradi najlepsze filmy Bill Tangradi zdjęcia Bill Tangradi galeria Bill Tangradi biografia Bill Tangradi nominacje Bill Tangradi nagrody i wyróżnienia Bill Tangradi filmografia Bill Tangradi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.