Bill Sage
Data urodzenia: 1962-04-03
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kurt Harrington (gościnnie)
0.0 2011 Kurt Harrington (gościnnie)
0.0 2010 Kurt Harrington (gościnnie)
0.0 2010 Kurt Harrington (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Solomon Bishop (gościnnie)
7.4
Hej, Skarbie
Precious
2009 Kurt Harrington (gościnnie)
7.0 2009 Kurt Harrington (gościnnie)
7.2
Kaszmirowa Mafia
Cashmere Mafia
2008 Kurt Harrington (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Kurt Harrington (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Kurt Harrington (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kurt Harrington (gościnnie)
6.1
Narzędzia zbrodni
Desert Saints
2002 Kurt Harrington (gościnnie)
7.3 2002 Brad Manning (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Kurt Harrington (gościnnie)
7.1 2000 Kurt Harrington (gościnnie)
7.3
Ryzyko
Boiler Room
2000 Kurt Harrington (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Kurt Harrington (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Frank McBride (2002) (gościnnie)
9.0 1999 Kurt Harrington (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Kurt Harrington (gościnnie)
6.2 1998 Kurt Harrington (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Kurt Harrington (gościnnie)
6.0
Randka na moście
If Lucy Fell
1996 Kurt Harrington (gościnnie)
6.7 1992 Kurt Harrington (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Sage filmy Bill Sage najlepsze filmy Bill Sage zdjęcia Bill Sage galeria Bill Sage biografia Bill Sage nominacje Bill Sage nagrody i wyróżnienia Bill Sage filmografia Bill Sage aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.