Bill Paterson
Data urodzenia: 1945-06-03
Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Hildegard Bechtler, córka i syn

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.2
Mała Dorrit
Little Dorrit
2008 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.3
System sprawiedliwości
Criminal Justice
2008 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Edwin Bracewell (gościnnie)
0.0 2003 Edwin Bracewell (gościnnie)
0.0 2002 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.4
Wpadka
Crush
2001 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.1
Bunt
Rebel Heart
2001 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.0
Żony i córki
Wives and Daughters
1999 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.9
Hilary i Jackie
Hilary and Jackie
1998 Edwin Bracewell (gościnnie)
0.0 1997 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.0 1997 Edwin Bracewell (gościnnie)
9.0 1996 Edwin Bracewell (gościnnie)
0.0 1995 Edwin Bracewell (gościnnie)
5.5 1995 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.9 1992 Edwin Bracewell (gościnnie)
0.0 1992 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.0 1991 Edwin Bracewell (gościnnie)
6.6
Wiedźmy
Witches, The
1990 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.9 1990 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.0 1989 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.6
Przygody barona Munchausena
Adventures of Baron Munchausen, The
1988 Edwin Bracewell (gościnnie)
7.0 1986 Edwin Bracewell (gościnnie)
6.0
Obrona królestwa
Defence of the Realm
1985 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.1
Pola śmierci
Killing Fields, The
1984 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.2
Ludzie Smiley'a
Smiley's People
1982 Edwin Bracewell (gościnnie)
0.0 1978 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.4 1965 Edwin Bracewell (gościnnie)
8.8 1964 Edwin Bracewell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Paterson filmy Bill Paterson najlepsze filmy Bill Paterson zdjęcia Bill Paterson galeria Bill Paterson biografia Bill Paterson nominacje Bill Paterson nagrody i wyróżnienia Bill Paterson filmografia Bill Paterson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.