Bill Oberst Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Trener walczących psów (gościnnie)
0.0 2011 Trener walczących psów (gościnnie)
0.0 2011 Trener walczących psów (gościnnie)
0.0 2010 Trener walczących psów (gościnnie)
10.0 2009 Trener walczących psów (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Trener walczących psów (gościnnie)
9.0 2008 Trener walczących psów (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Oberst Jr. filmy Bill Oberst Jr. najlepsze filmy Bill Oberst Jr. zdjęcia Bill Oberst Jr. galeria Bill Oberst Jr. biografia Bill Oberst Jr. nominacje Bill Oberst Jr. nagrody i wyróżnienia Bill Oberst Jr. filmografia Bill Oberst Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.