Bill Hunter
Data urodzenia: 1940-02-27
Miejsce urodzenia: 2011-05-21
Stan cywilny: Ballarat, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 James
8.0
Pacyfik
The Pacific
2010 James
6.7
Skowyt
Howl
2010 James
6.6
Zagadkowe opowieści
Two Twisted
2005 James
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Dentysta (głos)
7.2
Uparta kobieta
Difficult Woman, A
1998 James
0.0 1998 James
7.7
Cena życia
All Saints
1998 James
6.0 1997 James
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 James
4.0 1995 James
7.2
Wesele Muriel
Muriel's Wedding
1994 James
7.2
Priscilla, królowa pustyni
Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, The
1994 James
5.5 1991 James
0.0 1988 James
5.5 1986 James
0.0 1985 James
6.5
Wykonać wyrok
Hit, The
1984 James
0.0 1984 James
10.0 1984 James
0.0 1983 James
0.0 1983 James
0.0 1982 James
7.7 1981 James
0.0 1979 James
7.8 1971 James
10.0 1969 James
0.0 1968 James
0.0 1967 James
7.6 1966 James
9.5 1945 James
0.0 1944 James

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Hunter filmy Bill Hunter najlepsze filmy Bill Hunter zdjęcia Bill Hunter galeria Bill Hunter biografia Bill Hunter nominacje Bill Hunter nagrody i wyróżnienia Bill Hunter filmografia Bill Hunter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.