Bill Conn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2005 Tata Katriny (gościnnie)
1.0 2002 Doktor Worth (gościnnie)
10.0 2001 Pan Butterfly
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Vic McArdle (gościnnie)
9.0 1997 Sam (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Ivor Peter (gościnnie)
7.7 1991 Bill Mellop
10.0 1989 David Armstrong (gościnnie)
8.0 1981 Alec Wharton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Conn filmy Bill Conn najlepsze filmy Bill Conn zdjęcia Bill Conn galeria Bill Conn biografia Bill Conn nominacje Bill Conn nagrody i wyróżnienia Bill Conn filmografia Bill Conn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.