Bill Cobbs
Data urodzenia: 1934-06-16
Miejsce urodzenia: Cleveland, Ohio, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Harry Bastille (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Harry Bastille (gościnnie)
7.4 2011 Harry Bastille (gościnnie)
2.6 2010 Harry Bastille (gościnnie)
10.0 2010 Harry Bastille (gościnnie)
6.9
Aż po grób
Get Low
2009 Harry Bastille (gościnnie)
7.6 2007 Harry Bastille (gościnnie)
7.0 2007 Harry Bastille (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Facet z kartami (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Pan Jones (gościnnie)
7.3 2001 Harry Bastille (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Harry Bastille (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Harry Bastille (gościnnie)
8.3 2000 Harry Bastille (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Harry Bastille (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Harry Bastille (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Wielebny James Sr (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Harry Bastille (gościnnie)
6.2
Koszmar następnego lata
I Still Know What You Did Last Summer
1998 Harry Bastille (gościnnie)
7.0
Ulotna nadzieja
Hope Floats
1998 Harry Bastille (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Harry Bastille (gościnnie)
0.0 1997 Harry Bastille (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Harry Bastille (gościnnie)
7.3
Szaleństwa młodości
That Thing You Do!
1996 Harry Bastille (gościnnie)
3.8
Zemsta gangstera
Man with a Gun
1995 Harry Bastille (gościnnie)
7.6
Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym
Things to Do in Denver when You're Dead
1995 Harry Bastille (gościnnie)
5.5 1995 Harry Bastille (gościnnie)
8.0 1995 Harry Bastille (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Harry Bastille (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Harry Bastille (gościnnie)
7.0 1995 Harry Bastille (gościnnie)
7.4
Hudsucker Proxy
Hudsucker Proxy, The
1994 Harry Bastille (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Harry Bastille (gościnnie)
7.6 1993 Harry Bastille (gościnnie)
6.7
Przydrożni prorocy
Roadside Prophets
1992 Harry Bastille (gościnnie)
6.9 1991 Harry Bastille (gościnnie)
6.3
W mroku pod schodami
People Under the Stairs, The
1991 Harry Bastille (gościnnie)
8.3 1991 Harry Bastille (gościnnie)
6.9
Styczniowy człowiek
January Man, The
1989 Harry Bastille (gościnnie)
0.0 1989 Harry Bastille (gościnnie)
7.2 1989 Harry Bastille (gościnnie)
0.0 1987 Harry Bastille (gościnnie)
6.7
Ulice złota
Streets of Gold
1986 Harry Bastille (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Harry Bastille (gościnnie)
5.7 1986 Harry Bastille (gościnnie)
6.4 1985 Harry Bastille (gościnnie)
7.3 1984 Harry Bastille (gościnnie)
7.3 1983 Harry Bastille (gościnnie)
7.6 1983 Harry Bastille (gościnnie)
0.0

0 Harry Bastille (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Cobbs filmy Bill Cobbs najlepsze filmy Bill Cobbs zdjęcia Bill Cobbs galeria Bill Cobbs biografia Bill Cobbs nominacje Bill Cobbs nagrody i wyróżnienia Bill Cobbs filmografia Bill Cobbs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.