Bill Blair
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Detektyw (gościnnie) (niewymieniony w
7.3 2012 Detektyw (gościnnie) (niewymieniony w
6.5 2012 Agent DEA (niewymieniony w czołówce)
7.4 2012 Robot
6.1 2010 Detektyw (gościnnie) (niewymieniony w
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Pastor (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0 2007 Oficer Staffer z SCDP (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Detektyw (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Detektyw (gościnnie) (niewymieniony w
6.7
Władcy marionetek
Puppet Masters, The
1994 Detektyw (gościnnie) (niewymieniony w

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Blair filmy Bill Blair najlepsze filmy Bill Blair zdjęcia Bill Blair galeria Bill Blair biografia Bill Blair nominacje Bill Blair nagrody i wyróżnienia Bill Blair filmografia Bill Blair aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.