Bill Bixby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 1996 (gościnnie) (on sam)
7.8
Biografie
Biography
1987 (gościnnie) (on sam)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 John Ballard (gościnnie (1977))
7.7
Pogoda dla bogaczy
Rich Man, Poor Man
1976
7.0 1973 Alex Chandler (gościnnie)
5.5 1972 Mark Elliot (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.6 1969 Dr Hurst (gościnnie)
8.0 1969 Bruce Farraday (gościnnie)
6.5 1968 George Palmer (gościnnie)
10.0 1967 David (gościnnie)
7.2 1967
6.9 1967 Edward Neufane (gościnnie)
6.0 1966 Dan Gilmore (gościnnie)
6.0 1963 Tim O'Hara
6.0 1962 Art (gościnnie)
8.5 1962 Kline (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
6.0 1961 (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
10.0 1960 Pete Canaday (gościnnie)
5.9 1960 Ronald Bailey (gościnnie)
10.0 1959 Intern (1961) (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 OOD (gościnnie)
10.0 1957 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Bixby filmy Bill Bixby najlepsze filmy Bill Bixby zdjęcia Bill Bixby galeria Bill Bixby biografia Bill Bixby nominacje Bill Bixby nagrody i wyróżnienia Bill Bixby filmografia Bill Bixby aktor Bill Bixby reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.