Bill Birch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2006 J.P. (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 J.P. (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 J.P. (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 J.P. (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 J.P. (gościnnie)
7.3 2002 Jack (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 J.P. (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 J.P. (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 J.P. (gościnnie)
7.0 1995 J.P. (gościnnie)
6.7 1993 J.P. (gościnnie)
7.3 1990 J.P. (gościnnie)
0.0

0 J.P. (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Birch filmy Bill Birch najlepsze filmy Bill Birch zdjęcia Bill Birch galeria Bill Birch biografia Bill Birch nominacje Bill Birch nagrody i wyróżnienia Bill Birch filmografia Bill Birch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.