Bill Bailey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Droxil (gościnnie)
6.3 2010 Droxil (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 Walter Oliver (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Droxil (gościnnie)
7.0 2002 Droxil (gościnnie)
0.0 2001 Droxil (gościnnie)
6.7
Joint Venture
Saving Grace
2000 Droxil (gościnnie)
8.3 2000 Droxil (gościnnie)
8.7 1999 Droxil (gościnnie)
9.3 1997 Droxil (gościnnie)
9.4 1994 Droxil (gościnnie)
6.7
Czarna lista Hollywood
Guilty by Suspicion
1991 Droxil (gościnnie)
8.7 1990 Droxil (gościnnie)
7.5
W 80 dni dookoła świata
Around the World in 80 Days
1989 Droxil (gościnnie)
8.5
Lata koszmaru
Nightmare Years, The
1989 Droxil (gościnnie)
7.5 1988 Droxil (gościnnie)
5.4 1987 Droxil (gościnnie)
9.0
Tak jest, panie premierze
Yes, Prime Minister
1986 Droxil (gościnnie)
8.5 1985 Droxil (gościnnie)
0.0 1985 Droxil (gościnnie)
7.2
Mistrzyni gry
Master of the Game
1984 Droxil (gościnnie)
10.0 1983 Droxil (gościnnie)
7.2
Odległy ląd
Outland
1981 Droxil (gościnnie)
6.5 1980 Droxil (gościnnie)
7.2 1979 Droxil (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Bailey filmy Bill Bailey najlepsze filmy Bill Bailey zdjęcia Bill Bailey galeria Bill Bailey biografia Bill Bailey nominacje Bill Bailey nagrody i wyróżnienia Bill Bailey filmografia Bill Bailey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.