Bill Applebaum
Data urodzenia: 1954-02-04
Miejsce urodzenia: Cleveland, Ohio, USA
Stan cywilny: żona Nancy Reaven (od 1986), 2 córki: Katie i Annie

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Danforth (gościnnie)
8.3 2011 Danforth (gościnnie)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Tim Potter (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Tim Potter (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Tim Potter (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Tim Potter (gościnnie)
6.4 1995 Tim Potter (gościnnie)
7.5 1992 Tim Potter (gościnnie)
7.4
Frankie i Johnny
Frankie and Johnny
1991 Tim Potter (gościnnie)
7.5 1990 Tim Potter (gościnnie)
7.4 1990 Tim Potter (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Tim Potter (gościnnie)
5.7 1986 Tim Potter (gościnnie)
9.0 1984 Tim Potter (gościnnie)
8.3 1982 Tim Potter (gościnnie)
6.6 1979 Tim Potter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Applebaum filmy Bill Applebaum najlepsze filmy Bill Applebaum zdjęcia Bill Applebaum galeria Bill Applebaum biografia Bill Applebaum nominacje Bill Applebaum nagrody i wyróżnienia Bill Applebaum filmografia Bill Applebaum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.