Big Spence
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Duży (gościnnie)
0.0 2010 Duży (gościnnie)
3.0 2010 Duży (gościnnie)
0.0 2010 Duży (gościnnie)
0.0 2010 Duży (gościnnie)
0.0 2009 Duży (gościnnie)
7.7 2007 Duży (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Duży (gościnnie)
7.5 2007 Duży (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Więzień (gościnnie)
0.0 2003 Duży (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Big Spence filmy Big Spence najlepsze filmy Big Spence zdjęcia Big Spence galeria Big Spence biografia Big Spence nominacje Big Spence nagrody i wyróżnienia Big Spence filmografia Big Spence aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.