Biff Yeager
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Billy (gościnnie)
8.3 2011 Billy (gościnnie)
7.1 2010 Dr Walch (gościnnie)
8.2 2009 Dr Walch (gościnnie)
7.6 2001 Dr Walch (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Dr Walch (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Walch (gościnnie)
0.0
Brutalne przebudzenie
Rude Awakening
1998 Dr Walch (gościnnie)
7.5
Zwycięzca
Winner, The
1996 Dr Walch (gościnnie)
7.4
Powrót Batmana
Batman Returns
1992 Dr Walch (gościnnie)
6.7
Przydrożni prorocy
Roadside Prophets
1992 Dr Walch (gościnnie)
9.0 1992 Dr Walch (gościnnie)
8.7 1992 Dr Walch (gościnnie)
6.7 1992 Dr Walch (gościnnie)
7.5 1991 Dr Walch (gościnnie)
8.0
Edward Nożycoręki
Edward Scissorhands
1990 Dr Walch (gościnnie)
6.8
Następne 48 godzin
Another 48 Hrs.
1990 Dr Walch (gościnnie)
7.4 1990 Dr Walch (gościnnie)
7.6 1989 Dr Walch (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Dr Walch (gościnnie)
6.8 1988 Dr Walch (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Mężczyzna (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Dr Walch (gościnnie)
6.0
Dom przy Echo Park
Echo Park
1986 Dr Walch (gościnnie)
7.4
Sid i Nancy
Sid and Nancy
1986 Dr Walch (gościnnie)
6.3 1986 Dr Walch (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Dr Walch (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Dr Walch (gościnnie)
9.0 1984 Dr Walch (gościnnie)
7.6 1984 Dr Walch (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Dr Walch (gościnnie)
7.1 1984 Dr Walch (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Dr Walch (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Dr Walch (gościnnie)
6.2 1982 Dr Walch (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Dr Walch (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Dr Walch (gościnnie)
8.2 1981 Dr Walch (gościnnie)
7.0 1979 Dr Walch (gościnnie)
5.7 1978 Dr Walch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Biff Yeager filmy Biff Yeager najlepsze filmy Biff Yeager zdjęcia Biff Yeager galeria Biff Yeager biografia Biff Yeager nominacje Biff Yeager nagrody i wyróżnienia Biff Yeager filmografia Biff Yeager aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.