Biff Elliot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1986 Mężczyzna (gościnnie)
6.8 1981 (gościnnie)
10.0 1975 Sierżant Gold (gościnnie)
6.6
Planeta małp
Planet of the Apes
1974 Ullman/Orangutan (gościnnie)
7.0 1973 Kierownik hotelu (gościnnie)
8.7 1971 (1972, 1974) (gościnnie)
6.6 1966 Strażnik (gościnnie)
7.6 1966 Schmitter (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
8.5 1962 Rafferty / Doktor (gościnnie)
6.6 1960 Ames (gościnnie)
8.5 1960 Hank Kelly (gościnnie)
10.0 1959 Mike Williams (gościnnie)
10.0 1959 Eliot (gościnnie)
7.4 1959 Harley Lewis (gościnnie)
6.8 1958 Moose Barker (gościnnie)
7.0 1957 Whitney Carson (gościnnie)
8.7 1955 Ed Garrett (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Pan Kovacs (gościnnie)
6.0 1955 Raymond Dupar (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)
9.5 1946 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Biff Elliot filmy Biff Elliot najlepsze filmy Biff Elliot zdjęcia Biff Elliot galeria Biff Elliot biografia Biff Elliot nominacje Biff Elliot nagrody i wyróżnienia Biff Elliot filmografia Biff Elliot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.