Bibi Osterwald
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Kobieta (gościnnie)
8.0 1995 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Florence / Sheila (głos) (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Pani Odetts (gościnnie)
7.5 1990 Ciotka Tilly (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Matilda (gościnnie)
9.0 1985 Florence Talbot (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Irene Casey (gościnnie)
8.7 1983 Pani Minter (gościnnie)
8.6 1982 Dotty (gościnnie)
7.1 1982 (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Veronica Kirk (gościnnie)
6.8 1981 Pani Bushnell (gościnnie)
8.0
Miłość Sary
Beulah Land
1980 Nell Kendrick
6.2 1979 (gościnnie)
7.5 1977 Pani Penrose (gościnnie)
7.1 1976 Ruth Kaufman (gościnnie)
8.1 1974 Pani Nemerover (gościnnie)
7.0 1973 Grace Claymer (gościnnie)
5.5 1972 Sophie Steinberg (1972-73)
4.7 1971 Pani Henshaw (gościnnie)
0.0 1969 Stella O'Brien (gościnnie)
7.5 1967 pani Ratner
6.0 1961 Midge (gościnnie)
6.6 1960 Dziedziczka (gościnnie)
10.0 1959 Doris (gościnnie)
8.5 1958 Sylvia (gościnnie)
8.5 1957 Sarah Ponmair (gościnnie)
6.5 1956 Lucy Mae (gościnnie)
9.0 1950 (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bibi Osterwald filmy Bibi Osterwald najlepsze filmy Bibi Osterwald zdjęcia Bibi Osterwald galeria Bibi Osterwald biografia Bibi Osterwald nominacje Bibi Osterwald nagrody i wyróżnienia Bibi Osterwald filmografia Bibi Osterwald aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.