Bianca Lawson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Abby (gościnnie)
7.3
Tajemny krąg
The Secret Circle
2011 Karima Glaser (gościnnie)
7.9 2011 Pani Morell
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Maya St. Germain
0.0 2009 Emily Bennett (gościnnie)
7.7
Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
2009 Emily Bennett (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Emily Bennett (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Emily Bennett (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Albie (gościnnie)
8.0 2004 Emily Bennett (gościnnie)
7.5
Napiętnowany
Haunted
2002 Emily Bennett (gościnnie)
10.0 2002 Emily Bennett (gościnnie)
7.2
W rytmie hip-hopu
Save the Last Dance
2001 Emily Bennett (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Emily Bennett (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Emily Bennett (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Emily Bennett (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Emily Bennett (gościnnie)
10.0 1996 Emily Bennett (gościnnie)
10.0 1996 Emily Bennett (gościnnie)
10.0 1995 Emily Bennett (gościnnie)
10.0 1995 Emily Bennett (gościnnie)
0.0 1994 Emily Bennett (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Emily Bennett (gościnnie)
0.0 1994 Emily Bennett (gościnnie)
7.8 1993 Emily Bennett (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Emily Bennett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bianca Lawson filmy Bianca Lawson najlepsze filmy Bianca Lawson zdjęcia Bianca Lawson galeria Bianca Lawson biografia Bianca Lawson nominacje Bianca Lawson nagrody i wyróżnienia Bianca Lawson filmografia Bianca Lawson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.