Bianca Kajlich
Data urodzenia: 1977-03-26
Miejsce urodzenia: Seattle, Waszyngton, USA
Stan cywilny: mąż Landon Donovan (31.12.2006 - 2009, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Juicy
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Jennifer
7.9
Świry
Psych
2006 Lindsay Leikin (gościnnie)
7.3 2003 Beth Cox
7.8 2002 Sabrina 'Bree' Falson (gościnnie)
6.6
Dziewczyny z drużyny
Bring It On
2000 Carver
7.6 2000 Lisa Grier
7.4
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
1999 Coffee Girl
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Ostra dziewczyna (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Natasha Kelly

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bianca Kajlich filmy Bianca Kajlich najlepsze filmy Bianca Kajlich zdjęcia Bianca Kajlich galeria Bianca Kajlich biografia Bianca Kajlich nominacje Bianca Kajlich nagrody i wyróżnienia Bianca Kajlich filmografia Bianca Kajlich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.