Bhasker Patel
Data urodzenia: 1956-02-07
Miejsce urodzenia: Kampala, Uganda

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jival Chowdry (gościnnie)
10.0 2011 Jival Chowdry (gościnnie)
0.0 2011 Jival Chowdry (gościnnie)
0.0 2010 Jival Chowdry (gościnnie)
6.2 2009 Jival Chowdry (gościnnie)
5.6 2009 Jival Chowdry (gościnnie)
6.5
Wróżby kumaka
Unkenrufe
2005 Jival Chowdry (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Jival Chowdry (gościnnie)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Jival Chowdry (gościnnie)
8.0
Inspektor Eddie
Keen Eddie
2003 Jival Chowdry (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Jival Chowdry (gościnnie)
7.8 1999 Jival Chowdry (gościnnie)
7.0 1999 Jival Chowdry (gościnnie)
0.0 1997 Jival Chowdry (gościnnie)
7.0 1997 Jival Chowdry (gościnnie)
7.3 1995 Jival Chowdry (gościnnie)
7.0 1995 Jival Chowdry (gościnnie)
0.0 1989 Jival Chowdry (gościnnie)
7.9
Indiana Jones i Świątynia Zagłady
Indiana Jones and the Temple of Doom
1984 Jival Chowdry (gościnnie)
8.1
Klejnot w koronie
Jewel in the Crown, The
1984 Jival Chowdry (gościnnie)
7.6 1984 Jival Chowdry (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Jival Chowdry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bhasker Patel filmy Bhasker Patel najlepsze filmy Bhasker Patel zdjęcia Bhasker Patel galeria Bhasker Patel biografia Bhasker Patel nominacje Bhasker Patel nagrody i wyróżnienia Bhasker Patel filmografia Bhasker Patel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.