Bever-Leigh Banfield
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1996 Grace Voyer
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1994 Lily Morgan
7.5 1991 Thelma Louise (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Jean Harper (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Profesor (gościnnie)
6.0 1988 Konstruktor (gościnnie)
7.2 1988 Patrice Wilson (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Denise (1987) (gościnnie)
5.7 1986 Gina Westland (gościnnie)
5.7
227
1985 Cathy (gościnnie)
9.0 1984 Gilda (gościnnie)
8.0 1983 Podoficer Kelly (gościnnie)
8.2 1982 Pielęgniarka (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 (różne głosy)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pielęgniarka (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Cynthia Palmer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bever-Leigh Banfield filmy Bever-Leigh Banfield najlepsze filmy Bever-Leigh Banfield zdjęcia Bever-Leigh Banfield galeria Bever-Leigh Banfield biografia Bever-Leigh Banfield nominacje Bever-Leigh Banfield nagrody i wyróżnienia Bever-Leigh Banfield filmografia Bever-Leigh Banfield aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.