Betty Gilpin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 Loraine Daisy (gościnnie)
5.4 2010 Loraine Daisy (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Loraine Daisy (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Molly (gościnnie)
7.8 2008 Loraine Daisy (gościnnie)
7.5 2005 Loraine Daisy (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Loraine Daisy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Betty Gilpin filmy Betty Gilpin najlepsze filmy Betty Gilpin zdjęcia Betty Gilpin galeria Betty Gilpin biografia Betty Gilpin nominacje Betty Gilpin nagrody i wyróżnienia Betty Gilpin filmografia Betty Gilpin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.