Betty Bobbit
Data urodzenia: 1940-02-07
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Matka Daniel
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Olivia MacReadie (gościnnie)
7.7
Marząc o Patsy Cline
Doing Time for Patsy Cline
1997 Connie
3.6 1994 Madge Harcourt (gościnnie)
8.0 1981 Ellen Dainty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Betty Bobbit filmy Betty Bobbit najlepsze filmy Betty Bobbit zdjęcia Betty Bobbit galeria Betty Bobbit biografia Betty Bobbit nominacje Betty Bobbit nagrody i wyróżnienia Betty Bobbit filmografia Betty Bobbit aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.