Beth Howland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 1999 Diane (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Pani Ericson (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
7.8 1976 Vera Louise Gorman
8.5 1975 June Kramer (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Biuralistka (gościnnie)
6.3 1970 Linda Foster (gościnnie)
6.7 1969 Rita (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Beth Howland filmy Beth Howland najlepsze filmy Beth Howland zdjęcia Beth Howland galeria Beth Howland biografia Beth Howland nominacje Beth Howland nagrody i wyróżnienia Beth Howland filmografia Beth Howland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.