Beth Grant
Data urodzenia: 1949-09-18
Miejsce urodzenia: Gadsden, Alabama, USA
Stan cywilny: mąż Michael Chieffo, córka Mary

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 2011 Lizzy (gościnnie)
10.0 2011 Lizzy (gościnnie)
0.0 2011 Lizzy (gościnnie)
10.0 2010 Lizzy (gościnnie)
8.2 2010 Lizzy (gościnnie)
1.0 2009 Lizzy (gościnnie)
5.4
Wszystko o Stevenie
All About Steve
2009 Lizzy (gościnnie)
6.5
Skradzione życie
Stolen Lives
2009 Lizzy (gościnnie)
5.7
Ekstrakt
Extract
2009 Lizzy (gościnnie)
7.2
Szalone serce
Crazy Heart
2009 Lizzy (gościnnie)
0.0 2009 Lizzy (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Maxine (gościnnie)
0.0 2008 Lizzy (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Lizzy (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Lizzy (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Lizbeth Harding (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Lizzy (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Lizzy (gościnnie)
7.5 2005 Lizzy (gościnnie)
6.1
Narzędzia zbrodni
Desert Saints
2002 Lizzy (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Lizzy (gościnnie)
7.9 2002 Lizzy (gościnnie)
7.9 2001 Lizzy (gościnnie)
7.3 2001 Lizzy (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Dorothy Sheedy (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Lizzy (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Lizzy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sally Roth (2002) (gościnnie)
7.0 1999 Lizzy (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Lizzy (gościnnie)
7.6 1999 Lizzy (gościnnie)
9.0 1998 Lizzy (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Lizzy (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Lizzy (gościnnie)
9.0 1996 Lizzy (gościnnie)
10.0 1996 Lizzy (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Lizzy (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Lizzy (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Lizzy (gościnnie)
7.0 1995 Lizzy (gościnnie)
7.2 1995 Lizzy (gościnnie)
6.9 1994 Lizzy (gościnnie)
6.6
Złoto dla naiwnych
City Slickers II: The Legend of Curly's Gold
1994 Lizzy (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Lizzy (gościnnie)
10.0 1993 Lizzy (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Iris Finster (gościnnie)
7.4
Pole miłości
Love Field
1992 Lizzy (gościnnie)
0.0 1992 Lizzy (gościnnie)
7.3
Linia życia
Flatliners
1990 Lizzy (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Lizzy (gościnnie)
6.5
Czarodziej
Wizard, The
1989 Lizzy (gościnnie)
7.2 1989 Lizzy (gościnnie)
3.6
Ćpuny w szkole
Under Cover
1987 Lizzy (gościnnie)
7.0 1987 Lizzy (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Lizzy (gościnnie)
7.6 1984 Lizzy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Beth Grant filmy Beth Grant najlepsze filmy Beth Grant zdjęcia Beth Grant galeria Beth Grant biografia Beth Grant nominacje Beth Grant nagrody i wyróżnienia Beth Grant filmografia Beth Grant aktor Beth Grant reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.