Bete Mendes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Piedade
0.0 2007 Hilda
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Irm? Natércia
6.0 2005 Fátima
0.0 2004 Edite
9.0 2003 Dona Ana Joaquina
3.0 2001 Dona Benta
0.0 2000 Olga
0.0 1999 Ana Esplendore, matka Giuliany
10.0 1998 Diva
7.0
Dziedziczna nienawiść
Rei do Gado, O
1996 Donana
0.0 1994
1.0 1994 Matka Mari
0.0 1994 Fatima
0.0 1993 Carmem Rocha
0.0 1992 Carmem Damaceno
0.0 1990 Emília
0.0 1985 Patrícia
0.0 1985 Maria Valéria Terra
0.0 1980 Jerusa
0.0 1978 Vera
0.0 1976 Vânia
0.0 1975 Lia di Lorenzo
0.0 1974 Sílvia
0.0 1973 Carolina
0.0 1972 Stella
0.0 1971 Catarina
0.0 1970 Angélica

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bete Mendes filmy Bete Mendes najlepsze filmy Bete Mendes zdjęcia Bete Mendes galeria Bete Mendes biografia Bete Mendes nominacje Bete Mendes nagrody i wyróżnienia Bete Mendes filmografia Bete Mendes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.