Bernd Herzsprung
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Prokurator generalny Richard Mehringer(gościnnie)
0.0 2001 Christian Gnad (gościnnie)
6.9
Fale namiętności
Crociera, La
2001 Paolo
5.2 2001 Alexander von Saalfeld (gościnnie)
10.0 1998 Stefan Hinke (gościnnie)
6.0 1993 Andrew Chelsom
0.0 1992 Profesor dr Jörg Sommer
5.0 1981 Gregor von Hohenfeld (gościnnie)
7.0 1978 Detektyw Fred Less
0.0 1977 (gościnnie)
7.8 1977 Stephan Borntin (gościnnie)
0.0 1975 (gościnnie)
0.0 1974 Fabry (gościnnie)
6.2 1974 Bielek / Jürgen Kerwin / Dr Hauk / Weck / Bernhard Troyda (gościnnie)
10.0 1969 Robert Kerk / Franz Messmann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bernd Herzsprung filmy Bernd Herzsprung najlepsze filmy Bernd Herzsprung zdjęcia Bernd Herzsprung galeria Bernd Herzsprung biografia Bernd Herzsprung nominacje Bernd Herzsprung nagrody i wyróżnienia Bernd Herzsprung filmografia Bernd Herzsprung aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.