Bernard White
Data urodzenia: 1959-06-08
Miejsce urodzenia: Colombo, Sri Lanka
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Julia Campbell (od 02.07.1988, rozwód); 2. Nathalie Canessa-White (od 09.09.2000, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Desai (gościnnie)
7.4
Całkiem zabawna historia
It's Kind of a Funny Story
2010 Dr Desai (gościnnie)
7.3 2010 Dr Desai (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Dr Desai (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Imam Amir Hadad (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Kassim (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Dr Desai (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Dr Desai (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Albert Muir (gościnnie)
7.3
Matrix Reaktywacja
Matrix Reloaded, The
2003 Dr Desai (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Desai (gościnnie)
7.3 2002 Ojciec Carlos (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dr Desai (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Dr Desai (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dr Desai (gościnnie)
7.6 2001 Dr Desai (gościnnie)
7.6
Podaj dalej
Pay It Forward
2000 Dr Desai (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Dr Desai (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Desai (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Dr Desai (gościnnie)
6.8 1996 Dr Desai (gościnnie)
7.0 1995 Dr Desai (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Dr Desai (gościnnie)
7.6 1993 Dr Desai (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Desai (gościnnie)
7.2
Pokolenia
Generations
1989 Dr Desai (gościnnie)
5.8 1988 Dr Desai (gościnnie)
5.7 1986 Dr Desai (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Dr Desai (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Dr Desai (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Dr Desai (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Dr Desai (gościnnie)
7.0 1979 Dr Desai (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bernard White filmy Bernard White najlepsze filmy Bernard White zdjęcia Bernard White galeria Bernard White biografia Bernard White nominacje Bernard White nagrody i wyróżnienia Bernard White filmografia Bernard White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.