Bernard Spiegel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Jo
0.0 1993 Marcel
8.0 1990 Griffen (gościnnie)
6.5
Mam cię!
Gotcha!
1985 Kierowca taksówki
0.0 1978 Proboszcz z Moens
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972
0.0 1966 Gabriel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bernard Spiegel filmy Bernard Spiegel najlepsze filmy Bernard Spiegel zdjęcia Bernard Spiegel galeria Bernard Spiegel biografia Bernard Spiegel nominacje Bernard Spiegel nagrody i wyróżnienia Bernard Spiegel filmografia Bernard Spiegel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.