Bernard Rousselet
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1977 Gérard Plantier (segment "Le Dossier de Françoise Muller")
0.0 1975 Arnaud Sorbier
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Hubert Vernet
0.0 1966 Mareuil
7.5 1963 Pierre

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bernard Rousselet filmy Bernard Rousselet najlepsze filmy Bernard Rousselet zdjęcia Bernard Rousselet galeria Bernard Rousselet biografia Bernard Rousselet nominacje Bernard Rousselet nagrody i wyróżnienia Bernard Rousselet filmografia Bernard Rousselet aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.