Bernard Gallagher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Bill Molesley (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Bill Molesley (gościnnie)
7.2
Cienka Niebieska Linia
Thin Blue Line, The
1995 Bill Molesley (gościnnie)
8.5 1994 Bill Molesley (gościnnie)
7.0 1993 Bill Molesley (gościnnie)
6.8 1992 Bill Molesley (gościnnie)
1.0 1989 Bill Molesley (gościnnie)
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Bill Molesley (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Bill Molesley (gościnnie)
0.0 1984 Bill Molesley (gościnnie)
7.6 1984 Bill Molesley (gościnnie)
0.0 1980 Bill Molesley (gościnnie)
0.0 1977 Bill Molesley (gościnnie)
8.7 1977 Bill Molesley (gościnnie)
0.0 1976 Bill Molesley (gościnnie)
0.0 1976 Bill Molesley (gościnnie)
4.0 1974 Bill Molesley (gościnnie)
6.5 1972 Bill Molesley (gościnnie)
0.0 1971 Bill Molesley (gościnnie)
7.6 1970 Bill Molesley (gościnnie)
0.0 1967 Bill Molesley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bernard Gallagher filmy Bernard Gallagher najlepsze filmy Bernard Gallagher zdjęcia Bernard Gallagher galeria Bernard Gallagher biografia Bernard Gallagher nominacje Bernard Gallagher nagrody i wyróżnienia Bernard Gallagher filmografia Bernard Gallagher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.