Bennye Gatteys
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1959 Ellen (gościnnie)
7.0 1957 Jessamie (gościnnie)
7.4 1955 Millie Smith (gościnnie)
7.0 1953 Madeleine Parrish (gościnnie)
6.0 1948 Sue Richards (gościnnie)
6.6 1947 Christine Anthony (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bennye Gatteys filmy Bennye Gatteys najlepsze filmy Bennye Gatteys zdjęcia Bennye Gatteys galeria Bennye Gatteys biografia Bennye Gatteys nominacje Bennye Gatteys nagrody i wyróżnienia Bennye Gatteys filmografia Bennye Gatteys aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.