Bennet Guillory
Data urodzenia: 1949-11-07
Miejsce urodzenia: Baton Rouge, Luizjana, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Daniel Holder
3.7 2009 Rogers
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Chirurg wojskowy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Henry (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 (gościnnie)
7.0 2000 (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Arthur Ethelridge (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Źródło (gościnnie)
7.0 1995 Profesor Dubotu (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Pan Foster (gościnnie)
7.9
Upadłe anioły
Fallen Angels
1993 Waldo (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Medyk Big Shot (gościnnie)
9.0 1991 (gościnnie)
5.5 1991 Dave Conner
7.3 1990 Sędzia Samuel Gondek (gościnnie)
5.5 1987 (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
7.8
Kolor purpury
Color Purple, The
1985 Grady
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Kapitan (gościnnie)
7.4 1975 Harry Crawford (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Walter Barber

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bennet Guillory filmy Bennet Guillory najlepsze filmy Bennet Guillory zdjęcia Bennet Guillory galeria Bennet Guillory biografia Bennet Guillory nominacje Bennet Guillory nagrody i wyróżnienia Bennet Guillory filmografia Bennet Guillory aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.