Benjamin John Parrillo
Data urodzenia: 1969-11-18
Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2006 Dr Kubisak (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Agent specjalny Stone (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Kubisak (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Kubisak (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Roger (gościnnie)
7.3 2004 Frank Clark (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Kubisak (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Dr Kubisak (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Mężczyzna (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Kubisak (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Dr Kubisak (gościnnie)
7.3
Szaleństwa młodości
That Thing You Do!
1996 Dr Kubisak (gościnnie)
0.0 1995 Dr Kubisak (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Kubisak (gościnnie)
7.6 1993 Dr Kubisak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Benjamin John Parrillo filmy Benjamin John Parrillo najlepsze filmy Benjamin John Parrillo zdjęcia Benjamin John Parrillo galeria Benjamin John Parrillo biografia Benjamin John Parrillo nominacje Benjamin John Parrillo nagrody i wyróżnienia Benjamin John Parrillo filmografia Benjamin John Parrillo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.