Benedict Sandiford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2007 Carl Watkins
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Mark Andrews (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jason Raylor (gościnnie)
8.0 1998 Eddie Walker
8.9 1997 Eddie Walker
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Alex Hardwick (gościnnie)
6.0 1997 Davey (gościnnie)
7.3 1996 Brian (gościnnie)
10.0 1995 Neil Liversidge (1999-2003)
8.5 1994 Tutilo (gościnnie)
7.0 1993 Jason Fairburn (gościnnie)
6.8 1992 Tony Phillips (gościnnie)
7.6 1984 Dave Burt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Benedict Sandiford filmy Benedict Sandiford najlepsze filmy Benedict Sandiford zdjęcia Benedict Sandiford galeria Benedict Sandiford biografia Benedict Sandiford nominacje Benedict Sandiford nagrody i wyróżnienia Benedict Sandiford filmografia Benedict Sandiford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.